Ako tražite jelo koje je istovremeno jednostavno za pripremu, a bogato okusima, ova pečena feta s tjesteninom savršen je izbor! Inspirirana mediteranskom kuhinjom, ova kombinacija slanog feta sira, sočnih pečenih cherry rajčica i mirisnog bosiljka stvara neodoljivo kremastu i aromatičnu tjesteninu.


Sastojci:
400 g Koleda svrdla s jajima
blok feta sira
250 g cherry rajčica
maslinovo ulje
češnjak
bosiljak
sol i papar
Postupak pripreme:
1. Koleda tjesteninu skuhajte prema uputstvu s pakiranja
2. U dublju posudu koja je prikladna za pećnicu, stavite feta sir u sredinu, a oko sira cherry rajčice te ih prelijte s maslinovim uljem.
3. Dodajte sol i papar prema ukusu.
4. Pecite u pećnici na 200 stupnjeva, otprilike 30 minuta.
5. Kada je smjesa pečena, dodajte češnjak i šaku nasjeckanog bosiljka. Sve zgnječite vilicom ili nekim drugim kuhinjskim pomagalom, dodajte tjesteninu i dobro promiješajte.
Dobar tek!
Vrijeme kuhanja: 45 min