Zamislite večeru na tajnoj lokaciji, u prostoru uređenom poput intimnog umjetničkog salona, gdje se uz prigušena svjetla i dobru glazbu okupljaju glumci, glazbenici, dizajneri, ilustratori, književnici i drugi stvaratelji. Upravo takva atmosfera vladala je na Artist Edition izdanju Super Secret Dinnera – događaju koji spaja umjetnost, druženje i vrhunsku hranu.
Ova ekskluzivna večera okupila je dvadesetak kreativaca iz zagrebačke umjetničke scene, koji su, uz pet sljedova jela i pomno osmišljene koktele, razmjenjivali ideje i inspiraciju. Svaki je detalj bio pažljivo promišljen – od uređenja prostora do prezentacije hrane – kako bi gosti doživjeli potpunu priču o spoju kreativnosti i užitka za sva osjetila.
U toj priči istaknula se i Koleda tjestenina, koja je zauzela važno mjesto na večernjem meniju. Chef Tihomir Afrika Krklec je pripremio zanimljivo jelo koje je oduševilo uzvanike – kombinaciju Koleda tjestenine, kukuruza, kokica i aromatičnog aji verde umaka. Savršena tekstura i bogat okus tjestenine savršeno su se uklopili u koncept večere koja slavi domaće, kvalitetne sastojke i originalne ideje.
Koleda je bila prisutna i u poklonima koje su gosti ponijeli kući – u svakom goodie bagu nalazile su se tri vrste tjestenine: špageti, svrdla i pužići. Svaka od njih izrađena je od durum pšenice, jaja i vode, što jamči prepoznatljiv, pun okus i teksturu koju ljubitelji prave tjestenine toliko cijene. Ovaj događaj još je jednom potvrdio da se dobra hrana i kreativnost savršeno nadopunjuju.
Na večeri gdje su se rađale nove ideje i prijateljstva, Koleda tjestenina bila je simbol spoja jednostavnosti, kvalitete i inspiracije – upravo onog što čini svako jelo posebnim.